Twój koszyk jest pusty 0,00 zł

Żywność liof. TREK'N EAT Risotto po bałka 250g/907kcal 2os.

34,11 PLN 37,90 PLN
TREK'N EAT

Żywność liofilizowana TREK'N EAT Risotto po bałkańsku 250g/907kcal łączy w sobie najlepsze cechy tego kulinarnie różnorodnego regionu jakim są Bałkany.


Z wołowiną i ryżem w idealnych proporcjach, to danie natychmiast przeniesie Cię w myślach na kolejną wyprawę. Odpowiednio zbilansowane proporcje węglowodanów i białka, powodują, że to danie jest pełnowartościowe i doskonale regeneruje po wyczerpujących wyprawach. Ta kompletna potrawa zawiera wszystko, co potrzebuje organizm w czasie zwiększonego wysiłku i zapotrzebowania na energię.


Mimo bardzo prostego i błyskawicznego sposobu przygotowania poprzez zalanie wrzątkiem, danie zachowuje 90% walorów smakowych i wizualnych oryginalnie przygotowanego posiłku.Rozpieść swoje podniebienie wołowiną przyprawioną ziołami, cebulą i papryką podaną z ryżem i warzywami. Trek'n Eat zabierze Cię w podróż do rozgrzanych słońcem, południowych regionów Europy



Przygotowanie, jak w przypadku wszystkich produktów Trek'n Eat, jest banalnie łatwe i zajmuje tylko parę chwil.



Składniki: ryż 42%, wołowina, papryka, cebula, olej słonecznikowy, por, pomidory, przyprawy, mąka ziemniaczana, skrobia modyfikowana, maltodekstryna, sól, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, ekstrakt z rozmarynu. Mięso liofilizowane: 13,8 g (odpowiada ok. 66g świeżego mięsa)

Alergeny: gluten, laktoza, mleko, seler

Przyrządzanie: Zagotowaną wodę wlać do linii napełnienia (600 ml) bezpośrednio do torebki, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10-12 minut.

Specyfikacja:

- Danie mięsne
- Kalorie: 907 kcal
- Tłuszcz: 8,9 g/100 g
- Węglowodany: 54,5 g/100 g
- Cukry: 9,6 g/100 g
- Błonnik: 3,9 g/100 g
- Białko: 15,3 g/100 g
- Sól: 2,3 g/100 g
- Waga netto: 250 g
- Waga po przygotowaniu: 850 g

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 

więcej
1. Rozmiar
  • 250g
0(0)
Przejdź do porównywarki Sprawdź dostępność w sklepach

Żywność liofilizowana TREK'N EAT Risotto po bałkańsku 250g/907kcal łączy w sobie najlepsze cechy tego kulinarnie różnorodnego regionu jakim są Bałkany.


Z wołowiną i ryżem w idealnych proporcjach, to danie natychmiast przeniesie Cię w myślach na kolejną wyprawę. Odpowiednio zbilansowane proporcje węglowodanów i białka, powodują, że to danie jest pełnowartościowe i doskonale regeneruje po wyczerpujących wyprawach. Ta kompletna potrawa zawiera wszystko, co potrzebuje organizm w czasie zwiększonego wysiłku i zapotrzebowania na energię.


Mimo bardzo prostego i błyskawicznego sposobu przygotowania poprzez zalanie wrzątkiem, danie zachowuje 90% walorów smakowych i wizualnych oryginalnie przygotowanego posiłku.Rozpieść swoje podniebienie wołowiną przyprawioną ziołami, cebulą i papryką podaną z ryżem i warzywami. Trek'n Eat zabierze Cię w podróż do rozgrzanych słońcem, południowych regionów Europy



Przygotowanie, jak w przypadku wszystkich produktów Trek'n Eat, jest banalnie łatwe i zajmuje tylko parę chwil.



Składniki: ryż 42%, wołowina, papryka, cebula, olej słonecznikowy, por, pomidory, przyprawy, mąka ziemniaczana, skrobia modyfikowana, maltodekstryna, sól, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, ekstrakt z rozmarynu. Mięso liofilizowane: 13,8 g (odpowiada ok. 66g świeżego mięsa)

Alergeny: gluten, laktoza, mleko, seler

Przyrządzanie: Zagotowaną wodę wlać do linii napełnienia (600 ml) bezpośrednio do torebki, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10-12 minut.

Specyfikacja:

- Danie mięsne
- Kalorie: 907 kcal
- Tłuszcz: 8,9 g/100 g
- Węglowodany: 54,5 g/100 g
- Cukry: 9,6 g/100 g
- Błonnik: 3,9 g/100 g
- Białko: 15,3 g/100 g
- Sól: 2,3 g/100 g
- Waga netto: 250 g
- Waga po przygotowaniu: 850 g

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 
+ Dodaj komentarz

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zastosowanie: Outdoor Miasto Trekking Wspinaczka
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.