TREK'N EAT Chili con Carne skutecznie rozgrzewa ciało i duszę, zwłaszcza jeśli pogoda zdaje się niweczyć wycieczkowe plany. Najlepiej smakuje podawane na gorąco. Chili con Carne Trek’n Eat zawiera wszystko to, co potrzebne do idealnego chili: fasolę, wołowinę i cebulkę dla ekstra dawki wigoru. Gdy pogoda zniechęca, a nogi marzną i protestują, ta potrawa daje solidnego kopa do dalszego marszu.
Danie mięsne
- Kalorie: 360 kcal
- Tłuszcz: 13,1 g
- Węglowodany: 37,8 g
- Białko: 17,9 g
- Waga netto: 180 g
- Waga po przygotowaniu: 630 g
Składniki: czerwona fasolna Kidney wstępnie podgotowana, mięso mielone wołowe, sos pomidorowy, prażona cebula (mąka pszenna, cebula, olej palmowy), mąka ziemniaczana, przyprawa, bób, olej słonecznikowy, sól, imbir, papryka, pietruszka, czosnek, tymianek, chili, ekstrakt z rozmarynu, pieprz kajeński, cząber, aromat. Mięso liofilizowane: 24g (odpowiada ok. 120g świrzego mięsa)
Przyrządzanie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (500 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10 minut.