Twój koszyk jest pusty 0,00 zł

Żywność liof. TREK'N EAT Chili con Carne 200g/360kcal 2os.

34,11 PLN 37,90 PLN
TREK'N EAT

TREK'N EAT Chili con Carne skutecznie rozgrzewa ciało i duszę, zwłaszcza jeśli pogoda  zdaje się niweczyć wycieczkowe plany. Najlepiej smakuje podawane na gorąco. Chili con Carne Trek’n Eat zawiera wszystko to, co potrzebne do idealnego chili: fasolę, wołowinę i cebulkę dla ekstra dawki wigoru. Gdy pogoda zniechęca, a  nogi marzną i protestują, ta potrawa daje solidnego kopa do dalszego marszu.


Danie mięsne
- Kalorie: 360 kcal
- Tłuszcz: 13,1 g
- Węglowodany: 37,8 g
- Białko: 17,9 g
- Waga netto: 200 g
- Waga po przygotowaniu: 700 g

 

Składniki: czerwona fasolna Kidney wstępnie podgotowana, mięso mielone wołowe, sos pomidorowy, prażona cebula (mąka pszenna, cebula, olej palmowy), mąka ziemniaczana, przyprawa, bób, olej słonecznikowy, sól, imbir, papryka, pietruszka, czosnek, tymianek, chili, ekstrakt z rozmarynu, pieprz kajeński, cząber, aromat. Mięso liofilizowane: 24g (odpowiada ok. 120g świrzego mięsa)


Przyrządzanie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (500 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10 minut.

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 

więcej
1. Rozmiar
  • 200g
0(0)
Przejdź do porównywarki Sprawdź dostępność w sklepach

TREK'N EAT Chili con Carne skutecznie rozgrzewa ciało i duszę, zwłaszcza jeśli pogoda  zdaje się niweczyć wycieczkowe plany. Najlepiej smakuje podawane na gorąco. Chili con Carne Trek’n Eat zawiera wszystko to, co potrzebne do idealnego chili: fasolę, wołowinę i cebulkę dla ekstra dawki wigoru. Gdy pogoda zniechęca, a  nogi marzną i protestują, ta potrawa daje solidnego kopa do dalszego marszu.


Danie mięsne
- Kalorie: 360 kcal
- Tłuszcz: 13,1 g
- Węglowodany: 37,8 g
- Białko: 17,9 g
- Waga netto: 200 g
- Waga po przygotowaniu: 700 g

 

Składniki: czerwona fasolna Kidney wstępnie podgotowana, mięso mielone wołowe, sos pomidorowy, prażona cebula (mąka pszenna, cebula, olej palmowy), mąka ziemniaczana, przyprawa, bób, olej słonecznikowy, sól, imbir, papryka, pietruszka, czosnek, tymianek, chili, ekstrakt z rozmarynu, pieprz kajeński, cząber, aromat. Mięso liofilizowane: 24g (odpowiada ok. 120g świrzego mięsa)


Przyrządzanie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (500 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10 minut.

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 
+ Dodaj komentarz

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zastosowanie: Outdoor Miasto Bieganie Nordic Walking Sporty zimowe Rower Trekking Wspinaczka Alpinizm
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.