Twój koszyk jest pusty 0,00 zł

Żywność liof. TREK'N EAT Ragout z maka 160g/384kcal

31,41 PLN 34,90 PLN
TREK'N EAT

Żywność liofilizowana TREK'N EAT Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem 160g/614kcal to idealne danie dla miłośników grzybów, którzy nie chcą tracić czasu w lesie na poszukiwania, a później w kuchni na przygotowanie wspaniałego posiłku.


Danie to jest gotowe w mgnieniu oka, a połączenienie aromatycznych grzybów z soją i makaronem zaspokoi zarówno twoje podniebienie jak i żołądek.

Specyfikacje:


- Kalorie: 384kcal
- Tłuszcz: 10,0 g
- Węglowodany: 57,1 g
- Cukry: 6,7 g
- Błonnik: 3,1 g
- Białko: 14,1 g
- Sól: 1,4 g
- Waga netto: 160 g
- Waga po przygotowaniu: 680 g

 

Skład: makaron 50% (grysik pszenica durum, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy (zwiera mleko, E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, , marchew, pomidory, cebula, sól, ekstrakt drożdżowy, pieprz.

Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.



Sposób przygotowania: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (520 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 8 minut.

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 

więcej
1. Rozmiar
  • 160g
0(0)
Przejdź do porównywarki Sprawdź dostępność w sklepach

Żywność liofilizowana TREK'N EAT Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem 160g/614kcal to idealne danie dla miłośników grzybów, którzy nie chcą tracić czasu w lesie na poszukiwania, a później w kuchni na przygotowanie wspaniałego posiłku.


Danie to jest gotowe w mgnieniu oka, a połączenienie aromatycznych grzybów z soją i makaronem zaspokoi zarówno twoje podniebienie jak i żołądek.

Specyfikacje:


- Kalorie: 384kcal
- Tłuszcz: 10,0 g
- Węglowodany: 57,1 g
- Cukry: 6,7 g
- Błonnik: 3,1 g
- Białko: 14,1 g
- Sól: 1,4 g
- Waga netto: 160 g
- Waga po przygotowaniu: 680 g

 

Skład: makaron 50% (grysik pszenica durum, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy (zwiera mleko, E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, , marchew, pomidory, cebula, sól, ekstrakt drożdżowy, pieprz.

Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.



Sposób przygotowania: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (520 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 8 minut.

Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - firmy specjalizującej się w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje niezwykle szeroki zakres żywności liofilizowanej, w skład której wchodzą: takie z pojedyńczymi składnikami i dodatkami, poprzez przekąski i zupy, aż po wyśmienite w smaku dania główne. 
 
+ Dodaj komentarz

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zastosowanie: Outdoor Miasto Trekking
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.